Priveden osumnjičenik u slučaju ubojstva maloljetne djevojke u Sopotu

Policija je utvrdila identitet mrtve djevojke, pronađene u subotu u zgradi u Novom Zagrebu, riječ je o maloljetnici, a kriminalistička istraga vezana za okolnosti pronalaska tijela se nastavlja, priopćila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Prema pisanju Nove TV, u nedjelju na obavijesni razgovor doveden muškarac za kojeg se vjeruje da je posljednji bio u kontaktu s preminulom djevojkom. On je, kako doznaju mediji, pokušao pobjeći.

Riječ je o 30-godišnjaku, a maloljetnica je neko vrijeme stanovala u tom stanu, javlja RTL. Taj stan je od mjesta gdje je nađeno tijelo udaljen 500 metara zračne linije.

Nakon obdukcije će biti poznato više informacija o događaju koji je potresao stanovnike Sopota.



Stanovnici Zemljakove ulice novinarima su ispričali kako se iz prizemlja zgrade čula neka buka. “Nekad se po ulazima znaju povlačiti skupljači stare krame i lopovi. Još ne znamo što se dogodilo. Policija ne govori ništa”, rekla je u subotu za Jutarnji jedna stanarka.

“Mlađa ženska osoba crne kose zamotana u tepih bila je odbačena poput životinje na stepenicama prema podrumu. Glava joj je bila prema dolje, a noge prema gore. Netko ju je očito bacio i pobjegao”, ispričao je drugi stanar.

Kriminalisti pokušavaju otkriti tko je žena čije je beživotno tijelo pronađeno zamotano u tepihu

Komentari