PRITVOREN DILER Bježeći odbacio gotovo pet kilograma amfetamina

Photo: Jurica Galoic/PIXSEL/Ilustracija

Na naredbe policije da zaustavi moped, 25-godišnji mladić se oglušio, ali je ipak bježeći odbacio gotovo pet kilograma amfetamina. Taj se incident dogodio sredinom travnja, a kako je u nedjelju izvijestila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je drogu skrivao i vagao u hotelskoj sobi, a nakon toga ju preprodavao na ilegalnom tržištu.

Nakon što se nije htio zaustaviti, pobjegao je prvo mopedom, a potom i pješice. No, policija ga je ipak uhvatila. Mladić je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeni mladić nabavljao je veće količine ulja konoplje i amfetamina koje je skrivao i prevozio u mopedu marke Piaggio crne boje pulskih registarskih oznaka te vagao u hotelskoj sobi na području Zagreba. Sumnja se da je potom drogu neovlašteno prodavao na ilegalnom tržištu.

Po nalogu suda pretražen je stan i hotelska soba koju je osumnjičeni koristio te je pronađena jedna medicinska šprica ispunjena s oko 2,5 ml ulja konoplje tipa droga te dvije vage s tragovima droge.



Komentari