Pripuz tužio Grmoju za duševne boli pa ga nahvalio u žalbi, evo što je rekao o njemu

Nikola Grmoja/Damir Spehar/PIXSELL

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja objavio je dio žalbe u kojem ga Petar Pripuza hvali. Naime, Pripuza je tužio Grmoju i tražio naknadu za pretrpljene duševne boli, a nakon odbijenog zahtjeva uložio je žalbu.

“Pripuz se preko svog odvjetnika Nobila žalio na odluku Općinskog suda u Sesvetama kojom je odbijen njegov tužbeni zahtjev za naknadu štete zbog mojih izjava na N1 Hrvatska. Ne sjećam se da me netko ovako nahvalio kao Pripuz i Nobilo u ovoj žalbi. Kako ću im se zahvaliti na ovim panegiricima?”, napisao je Grmoja uz objavu dijela žalbe.

“Tuženik Grmoja je jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih opozicijskih političara, koji je stekao simpatije javnosti zbog bespoštedne borbe protiv korupcije i organiziranog kriminala na najvišoj razini. U tom pogledu tuženiku Grmoji javnost vjeruje te da on osobno djeluje kao pošten političar. Stoga su ove riječi i oznaka /”etiketa” tužitelja kao mafije, posebno snažno odjeknule u javnosti, i posljednično je tužitelj pretrpio neugodnosti i duševnu bol”, stoji u zaključku žalbe”, stoji u žalbi.



Razlog tužbe bila je izjava Grmoje na N1 televiziji u kojoj je u kontekstu ‘otpadnu mafiju’ spomenuo i Petra Pripuza. U žalbi stoji da su duševne boli i u poslovnom i u obiteljskom životu bile velike.

Sutkinja je odbila Pripuzov tužbeni zahtjev, pa je Pripuz preko svog odvjetnika Nobila uložio žalbu na tu odluku, kako navodi Grmoja za Dnevno.hr.

 

Komentari