Pri neuspješnom bijegu od policije, jedan od provalnika teško ozlijeđen

Policija/ilustracija

Tijekom bijega od policije jedan od počinitelja je preskočio zidić te u doskoku ozlijedio nogu.

Danas su na Trešnjevci trojica nepoznatih počinitelja provalila u u trgovinu te otuđili veću količinu parfema. Počinitelji su se udaljili osobnim automobilom nakon čega su zagrebački policajci za njima počeli intenzivno tragati, javaljaju iz PU zagrebačke.

Kad su policijski službenici uočili vozilo krenuli su za njima, ali vozač je sletio s kolnika. Trčeći iz vozila, jedan muškarac počeo je bježati muškarac, dok je u vozilu uhićeno dvoje putnika, žena i muškarac. Nad osobama su uporabljena sredstva prisile radi sprečavanja bijega.

Tijekom bijega od policije vozač je preskočio zidić te u doskoku ozlijedio nogu. Liječnička pomoć mu je pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.



Na snimci cijele potjere vidi se napušteni bijeli automobil iz kojeg su počinitelji pokušali pobjeći policajcima, ali bezuspješno. Uz automobil su se nalazili muškarac i žena koja je vidno uznemirila policajce svojom pričom dok su je oni ispitivali o bjeguncima. Kako javlja Net.hr, jedan policajac oštro je odgovorio ženi: ‘Daj začepi, koji ti je više’.

Trojac je priveden i kriminalističko istraživanje je u tijeku, prenosi RTL.

Komentari