PRETRES U SPECIJALNOJ JEDINICI LUČKO: Kriminalisti pretražili sobu i ormarić pripadnika ATJ-a uhićenog zbog iznude, a Lučiću uzeli DNK

RTL

U subotu ujutro u bazu MUP-ove Antiterorističke jedinice u Lučkom došli su zagrebački i karlovački kriminalisti ne bi li pretražili sobu i osobni ormarić specijalca Andrije Vrhovca, javlja Jutarnji list. Podsjećamo, Vrhovac je uhićen u petak zbog optužbi da je skupa s bivšim inspektorom Leonom Lučićem zbog pokušaja iznude novca od zaprešićkog poduzetnika Marija D.

Osim pretrage specijalčeve sobe i ormarića, policija je dobila sudski nalog pa je uspjela pretresti i njegov stan u Novom Zagrebu kao i njegov automobil. Jučer poslijepodne je policija u KB Dubrava uzela DNK uzorak ozlijeđenog Lučića kako bi ga usporedila s tragovima u Vrhovčevom vozilu. Vrhovac je cijeli petak proveo u prostorijama zagrebačke policije, a navečer je službeno uhićen zbog pokušaja iznude.

Bivši inspektor i televizijska zvijezda iznuđivao poduzetnika?!



Slijedi nastavak ovog kriminalističkog istraživanja, a prema pisanju Jutarnjeg lista specijalac bi trebao biti prepraćen u policiju u Karlovcu koja će nastaviti s istragom. Ivan Krnić, odvjetnik pripadnika Antiterorističke jedinice nije htio davati izjave nego je novinarima poručio da trenutno putuje u Karlovac gdje će njegov klijent biti ispitan. Inače, Vrhovac je uhićen nakon što su ga žrtva iznude skupa s MMA borcem Markom Šintićem, koji je nokautirao Lučića, prepoznali, piše Jutarnji list.

 

Komentari