Predsjednik udruge održao korona okupljanje: Policija mu pronašla marihuanu, mačetu, samostrel…

Robert Fajt / CROPIX

Kako javljaju iz Policijske uprave zagrebačke, policijski službenici su u noći sa subote na nedjelju u suradnji s inspekcijama proveli racije na području Trnja, a uhićen je predsjednik jedne udruge i to zbog “širenja zaraze”.

Marihuana pronađena i kod dvije ‘gošće’

Naime, na području Trnja, u udruzi u Koturaškoj ulici tijekom racije, utvrđeno je prekoračenje radnog vremena, a u prostoru su bile okupljene i 24 osobe.

Priveden je 40-godišnji predsjednik udruge, koji je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Širenja i prenošenja zarazne bolesti” iz članka 180. stavak 1. Kaznenog zakona.

Ujedno, u prostoru objekta pronađene su dvije uzgojene sadnice droge marihuane zbog čega će 40-godišnjak također dobiti kaznenu prijavu. I to nije sve. Istoj toj osobi oduzet je plinski pištolj i dva komada patrona, mačeta, sablja, samostrel i preklopni nož.



U istom tom prostoru zatečene su i dvije ženske osobe, 25-godišnjakinja kod koje je pronađena manja količina marihuane i speeda te 42-godišnjakinja kod koje je pronađena drobilica s marihuanom. Nad njima će se također provesti kriminalističko istraživanje.

Komentari