Predsjednik protiv ministrice ‘hmm’ kulutre: U maniri crnih udovica, samoubilački ispunjava prohtjeve svog zlostavljača

Zoran Milanović/Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović nastavlja raspravu s premijerom. Ovog puta se u objavi na Facebooku obrušio se na ministricu kulture.

“Umjesto da herojski zec odgovori na jednostavno pitanje: za što me to točno optužio, odnosno što je točno mislio kada je rekao da sam mržnju prije svih posijao baš ja i to još 2016., on upreže u svoja kola rijetke hadezeovce koji su se, ne bi li opravdali njegove ludorije, pripravni uvijek i stalno ponižavati u javnom prostoru”, osvrnuo se na društvenim mrežama PRH Zoran Milanović.

“Jučer je to bila ministrica hmm kulture koja je u očajničkom pokušaju da iz blata iščupa svog gospodara, kao opravdanje i obrazloženje za njegovu monstruoznu insinuaciju pokušala podvaliti jednu banalnu, ilegalno snimljenu zafrkanciju iz kolovoza 2016..”, napisao je Predsjednik.

Dodao je kako onome ili onoj tko dokaže kauzalnu vezu između te gluposti, jedne sasvim banalne istine koja nikome ne bi trebala smetati, i mržnje, pa makar to bilo i u forenzičkim tragovima, pripast će Nobelova nagrada za logiku.Istaknuo je kako jučerašnji primjer samouništenja, čin žrtvovanja u maniri crnih udovica, u kojem jedna žena samoubilački ispunjava prohtjeve svog sredovječnog gospodara i zlostavljača, sjajan je primjer i upozorenje mladim ženama i djevojkama kako se ne smiju ponašati žele li zadržati dostojanstvo i svoj intimni socijalni prostor.

“Držite distancu! I ne, ovo nije nikakvo prepucavanje, kako to uporno i lažno prikazuje dio posrednika u javnom prostoru, ovo je borba za punu odgovornost za izrečenu riječ. Kako pametnu, tako i glupu”, napisao je predsjednik Zoran Milanović svoj napis na Facebooku.

 

Komentari