Predsjednik i premijer izrazili sućut obitelji poginule djevojčice: ‘U trenucima nemoći pred snagom prirode svi smo se nadali da će ova prirodna katastrofa proći bez ljudskih žrtava’

Damir Krajac / CROPIX

Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković izrazili su sućut obitelji djevojke koja je u ponedjeljak preminula od ozljeda zadobivenih u potresu.

“Duboko me rastužila vijest o smrti djevojke koja je preminula od ozljeda zadobivenih u potresu. Izražavam sućut roditeljima i obitelji, gubitak mladog života nemjerljiva je šteta jučerašnje nepogode”, napisao je Milanović na Facebooku.

“U trenucima nemoći pred snagom prirode svi smo se nadali da će ova prirodna katastrofa proći bez ljudskih žrtava. Izgubljeni život naše mlade sugrađanke sve nas je pogodio”, stoji u objavi.



Duboko me rastužila vijest o smrti djevojke koja je preminula od ozljeda zadobivenih u potresu. Izražavam sućut…

Gepostet von Zoran Milanović am Montag, 23. März 2020

“S velikim žaljenjem primili smo vijest o tragičnoj smrti mlade djevojke nakon jučerašnjeg potresa u Zagrebu. Njezinoj obitelji izražavamo iskrenu sućut, suosjećanje i solidarnost”, napisao je Plenković u svoje i ime Vlade.

Petanestogodišnjakinja je u ponedjeljak podlegla teškim ozljedama unatoč svim liječničkim naporima da je spase. Stradala je tijekom potresa u stanu u Đorđićevoj ulici u Zagrebu.

PRVA ŽRTVA POTRESA Djevojčica u Klaićevoj izgubila je bitku za život

Komentari