Predsjednici Vlade i Sabora izrazili sućut obitelji preminulog Silvija Tomaševića

Emica Elvedji/PIXSELL

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i pretsjednik Hrvatskog Sabora Goran Jandroković izrazili su sućut obitelji preminulog novinara Silvija Tomaševića.

Podjsetimo, nagrađivani hrvatski vanjskopolitički novinar i kolumnist te dopisnik iz Rima od 1984. Silvije Tomašević, umro je od posljedica teške bolesti.

“S tugom sam primio vijest o iznenadnoj i preranoj smrti gospodina Silvija Tomaševića, doajena hrvatskog novinarstva, napisao je u sućuti premijer, dodavši da je odlazak Tomaševića nenadoknadiv gubitak za hrvatsko novinarstvo.

Kao jedan od najvećih hrvatskih novinara i publicista ostavio je neizbrisiv trag na hrvatskoj medijskoj sceni. Nedostajat će mnogima koji su pratili njegov plodonosan rad”, napisao je premijer Andrej Plenković, uz izraze sućuti i suosjećanja prema obitelji.



“S tugom i žaljenjem primio sam vijest o odlasku Silvija Tomaševića. U ime Hrvatskoga sabora i osobno, primite izraze iskrene sućuti”, napisao je predsjednik Sabora Goran Jandroković u poruci upućenoj obitelji Tomašević.

“Odlaskom Silvija Tomaševića ostat će praznina na hrvatskoj medijskoj sceni i žal mnogobrojnih gledatelja i čitatelja koji su njegove izvještaje sa zadovoljstvom i pozornošću iščekivali i pratili”, dodaje Jandroković.

 

Komentari