Predsjednica Uprave Ana Stojić Deban: ‘Stavila sam mandat na raspolaganje i 2017. Ne mislim ostati u Holdingu’

Ispred Gradske uprave gdje će mu u petak biti predano upravljanje gradom, izabrani gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević sa zamjenicima je najavio i prve poteze. 

Za početak najavljuju razgovore s pročelnicima od kojih su neki već ponudili ostavke, potom i koalicijskim partnerom SDP-om. No, najprije primopredaja vlasti koju u Zagrebu nismo vidjeli dva desetljeća.

Prvi put otkako ga je gotovo 200 000 građana izabralo, Tomislav Tomašević stao je pred novinare. Primopredaja vlasti je u petak u 8 ujutro.

“Mi ćemo tom prilikom dobiti zapisnik o primopredaji, ja očekujem da će on biti vjerojatno i nekoliko stotina stranica, koji će sadržavati stanje o svim projektima, preporuke gradske uprave o projektima koji su u tijeku ili se trebaju brzo realizirati. I isto tako neko financijsko preliminarno izvješće za prvu polovinu godine”, kazao je Tomislav Tomašević.



Sve je dogovoreno s Jelenom Pavičić Vukičević

Sve je dogovoreno s Jelenom Pavičić Vukičević, a uz nju se očekuje i nekoliko pročelnika. Plan je jedan na jedan sa svima razgovarati. Kaže, neki pročelnici su već najavili ostavke, kao i predsjednica Holdinga.

“Stavila sam mandat na raspolaganje i 2017. kad je gradonačelnik bio Milan Bandić. Ne mislim ostati u Zagrebačkom holdingu. Mislim se sporazumno dogovoriti s gospodinom Tomaševićem kojem ovim putem čestitam dobivene izbore. On ima pravo nakon dobivenih izbora birati tim ljudi s kojima misli provesti svoj program”, kazala je predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban.

Komentari