Predsjednica SDP-a Varaždinske županije fizički spriječila kolegu da odgovara na pitanja novinara

Predsjednica SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora fizički je spriječila svog kolegu Miroslava Markovića da se očituje o njegovom imenovanju u Nadzorni odbor Termoplina, za koje su zapisnici SDP-a otkrili da je do njega došlo naprosto zbog činjenice da je predsjednik varaždinskog SDP-a u tom trenutku bio nezaposlen.

Predsjednik Krapinsko-zagorskog SDP-a Željko Kolar sve je gledao s dozom nelagode i neugodnosti.

Na pitanje novinarke upućeno Markoviću kako komentira činjenicu da je u Nadzorni odbor gradske tvrtke izabran po kriteriju jer je tad bio nezaposlenpredsjednik gradskog SDP-a Miroslav Marković odlučio je benevolentno odgovoriti na postavljeno pitanje no u tom trenuispred njega se fizički ispriječila predsjednica županijskog SDP-a, zauzevši govornicu. Marković je na to reagirao kao gospodin, izmaknuo se i prepustio Barbari Antolić Vupori govornicu.

“Ovo nije konferencija za novinare i nisu pitanja koja bi trebali… ovoga…  biti u fokusu našeg interesa, vezana uz to kako netko nekoga doživljava. Dakle, ja neću dopustiti osobni obračun na ovoj razini”, rekla je Vupora koja nije dala novinarima da dođu do riječi.



“Dakle, ja ću vas lijepo moliti da pitanja danas vežete uz temu gospodarstva.  Konferenciju za novinare vodim ja, i ako je vaše pitanje vezano uz gospodarski program onda ga molim vas postavite. Ako je pitanje vezano uz one teme koje vi obrađujete, jako ćemo biti voljni omogućiti vam termin osobni sa gospodinom Markovićem s kojim očito imate osobni obračun”, nastavila je predsjednica Varaždinskog SDP-a koja je na komentar novinarke da se ne radi o bilo kakvom međusobnom obračunu već o legitimnom pitanju jasno i kratko odgovorila da Marković neće odgovarati na pitanja.

VIDEO NOVINSKE KONFERENCIJE KOJA TO NIJE POGLEDAJTE OVDJE. 

Komentari