PPD demantirao Tomaševića: Političke aktere molimo da ne iznose neistine govoreći o našim tvrtkama, a u svrhu ostvarivanja svojih političkih ciljeva

Foto: screenshot

Prvo plinarsko društvo (PPD) demantiralo je kandidata za gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića, koji je u debati s Miroslavom Škorom u HRT-ovoj emisiji Otvoreno, rekao da PPD stoji iza Škorine kampanje.

Demanti PPD-a prenosimo u cijelosti:

“G Tomislav Tomašević u toj je emisiji spomenuo tvrtku PPD te pri tome iznio potpuno neistinitu informaciju kojom se izravno nanosi šteta tvrtki Prvo plinarsko društvo, PPD grupi te cijeloj Energia naturalis grupi.

G Tomašević je u svom nastupu ustvrdio: “Ova huškačka kampanja koja se širi, a koja je plaćena… Da nema PPD-a iza toga, Pevexa, to bi bilo nemoguće”



U potpunosti odbacujemo ovu tvrdnju i insinuaciju te ističemo da je neistinita. PPD, bilo koja tvrtka u sustavu PPD grupe ili Energia naturalis grupe pa ni bilo koji pojedinac zaposlen u našoj grupi, ni financijski niti na bilo koji drugi način nema veze s kampanjom o kojoj je govorio g Tomašević. Ta tvrdnja je apsolutno neistinita, neutemeljena i nanosi štetu ugledu i poslovanju naše grupacije te uznemiruje i duboko vrijeđa naše zaposlenike.

Sve političke aktere molimo da ne iznose neistine govoreći o našim tvrtkama, a u svrhu ostvarivanja svojih političkih ciljeva.”

Komentari