Poznati riječki kafić poručio HDZ-ovcima: Ne dolazite više, ovdje niste dobrodošli

Ilustracija

Poznati riječki bar Three Monkeys poručio je članovima, glasačima i simpatizerima HDZ-a da nisu više dobrodošli u ovaj kafić. 

“Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo vas da ne dolazite više u naš bar jer ovdje niste dobrodošli”, napisali su na Facebooku, prenosi Dnevnik.hr.

Kao razlog navode: “što naš premijer nije bio sposoban braniti mi toliko voljenu domovinu jer je anemičan, a ipak je jako sposoban grčevito braniti stekovine 30 godišnje vladavine HDZ-a i njegovih pulena, što je krađa svih oblika temeljni cilj većine članova i simpatizera HDZ-a, dok je svatko tko ne razmišlja isto srbočetnik i komunist,…”

Dalje navode kako ih boli što ih zastupa ministar Tomislav Ćorić, “koji dana nije radio u tom istom gospodarstvu, u njegovim očima vidi se prezir prema bilo čemu poduzetnom”.



“Ne želim vas blizu svjestan da će ovo moje pismo izazvati vašu reakciju i navalit ćete na mene kao na državnog neprijatelja broj jedan. Svjestan sam da se neće ništa promijeniti dok mali čovjek ne digne glas i baš zbog toga vas molim da nas zaobiđete”, poručuju dodajući “Bilo je dosta. No passaran”.

Komentari