Poznati kolumnist naprasno prekinuo suradnju sa svojom kućom: ‘Hvala vjernoj publici, nema predaje!’

Direktno

Poznati hrvatski kolumnist i politički analitičar Tihomir Dujmović na svojoj Facebook stranici objavio je da prekida suradnju s portalom Direktno.hr. 

“Dragi prijatelji! Prije četiri dana direktor portala direktno.hr mi je rekao da prekida sa mnom suradnju. Odmah! Sa zadnjim tekstom! Momentalno! Urgentno! Ovo je četvrti put u četiri zadnje godine da me se protjeruje iz medija”, napisao je Dujmović.

Dodao je kako se godinama bori s novinarskom cenzurom te najavljuje da će se do daljnjega javnosti obraćati putem društvenih mreža.

“Pune dvije godine nigdje retka nisam mogao objaviti. Zato sam prošle zime suradnju sa direktno.hr sa zadovoljstvom prihvatio. I kao prostor za pisanje i kao prvi redoviti honorar nakon dvije godine. Hvala mojoj vjernoj publici koja je sve razumjela i kad sve nije bilo prezentno. Onima koji me nisu ponekad razumjeli, ljudska isprika, da ste znali sve sto je pratilo moju borbu, ne biste okrutno sudili! Do daljnjega ću se oglašavati na Facebooku!
Nema predaje”, napisao je Dujmović.



Podsjećamo, Dujmović je aktiviranjem Nine Raspudića u politici postao i novi komentator u HRT-ovoj emisiji Peti dan, a na HRT-u je već imao vlastitu emisiju do 2017., godine.

 

Komentari