POZNATI DETALJI NAPADA NA ZAŠTITARA! Počinitelji se skrivaju: Uznemiravali su djelatnicu, reagirao je i tu je sve krenulo…

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Zvonimir Petrović iz sektora općeg kriminaliteta PU zagrebačke obratio se medijima o slučaju pretučenog zaštitara koji je preminuo od dobivenih ozljeda.

“Jutros oko 4:30 sati u automat klubu na Savici dogodio se incident koji kvalificiramo kao teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti, sudjelovao je zaštitar i nekoliko nepoznatih osoba, prvo se verbalno i fizički sukobio s više osoba, nakon toga su se te osobe udaljile u nepoznatom smjeru”.

Počinitelji su još uvijek nepoznati, dodaje.

“Po saznanju za kazneno djelo izašli su policijski službenici, pozvali ekipu za očevide, on je nedavno dovršen, po saznanju za kazneno djelo izašli su policijski službenici za kaznene delikte, Žrtva je zaštitar, zaposlen u jednom poduzeću, izuzeli smo dosta tragova za koje mislimo da će nam biti dosta korisni, odmah smo započeli intenzivno istraživanje, pregledavaju se kamere za video nadzor u klubu te užoj i široj zoni”, rekao je Petrović.



Napadači uznemiravali djelatnicu, zaštitar reagirao
“Ima nekoliko svjedoka koji su bili u samom prostoru, pa i djelatnica prema kojoj su se nepoznati počinitelji neprilično ponašali, radi čega je reagirao zaštitar i radi čega je došlo do incidenta. On je bio naoružan, ali nije upotrijebio pištolj”, navodi policija.

Motiv napada nije bijes radi izgubljenog novca
Govorili su i o potencijalnim motivima ubojstva.

“Mislim da nije točno da su bili bijesni što su izgubili novac, prvo je došlo do verbalnog pa fizičkog sukoba, dakle ne možemo govoriti da je djelo bilo planirano, vjerojatno se dogodilo na mah, Posebno bih istaknuo da od ranog jutra intenzivno radimo na tom slučaju, suzili smo krug, imamo operativna saznanja, radit ćemo tijekom vikenda, počinitelje pozivam da se sami jave policiji”, poručili su iz policije.

Podsjetimo, u subotu oko pet sati ujutro nepoznati napadači pretukli su nasmrt zaštitara.

Do napada je došlo u poslovnici igara na sreću nakon verbalnog sukoba, a nepoznati počinitelji su pobjegli.

On je nakon napada preminuo u bolnici. Zaštitar je prevezen je u Klinički bolnički centar Zagreb gdje mu je pružena liječnička pomoć, no nije mu bilo spasa i preminuo je, prenosi Dnevno.

 

Komentari