Požeški predsjednik mladeži HDZ-a uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola, prilikom alkotesta vrijeđao policajce

Facebook

Ivan Svjetličić, predsjednik Županijskog odbora mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije, uhvaćen je proteklog vikenda u vožnji pod utjecajem alkohola.

Kako doznaje Telegram, 25-godišnji Svjetličić je uhvaćen s 0,89 promila alkohola u krvi. Policija ga je zaustavila na Trgu Svetog trojstva u Požegi, a tijekom alkotesta vrijeđao je policajce. Za razliku od petero drugih vozača koji su tijekom vikenda uhvaćeni u vožnji pod utjecajem alkohola, Svjetličić nije zadržan u policijskoj postaji.

Svjetličić je osim šefa HDZ-ove mladeži u Požeško-slavonskoj županiji, i predsjednik Savjeta mladih Grada Požege gdje “vrlo aktivno provodi mjere i politike za mlade,” prenosi lokalni požeški portal 034.

Obnaša više funkcija, često viđen u društvu gradonačelnika

Uz to, Svjetličić je i student na požeškom Veleučilištu, a ima i političku funkciju na državnoj razini – glavni je tajnik Koordinacije savjeta mladih Republike Hrvatske koja okuplja oko pedesetak gradova i općina. Član je i Savjeta mladih Požeško-slavonske županije.



Svjetličić je zaposlen u gradskoj upravi Grada Požege gdje radi kao dostavljač. Telegram piše da je riječ o klasičnom stranačkom uhljebljivanju. Iako na papiru ima gotovo nebitnu ulogu, često je viđen u društvu požeškog gradonačelnika i nedavno novoizabranog saborskog zastupnika Darka Puljašića, predsjednika požeškog HDZ-a.

Komentari