Požar bukti kod Slavonskog Broda: Izgorio je kamion pun maslaca i čokolade

Ilustracija Foto: Facebook

Iako su vatrogasci brzo stigli na mjesto požara, vatra je brzo progutala kamion koji je bio pun maslaca i praha čokolade za kuhanje. Vozač kamiona bugarskih registracija nije ozlijeđen

Brodski policajci dobili su noćas nešto iza ponoći dojavu da na autocesti gori kamion. Na mjesto požara uz policajce su odmah izašli i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod koji su započeli s gašenjem.

Vatra se brzo razbuktala jer je u poluprikolici kamiona bilo nekoliko desetak tona maslaca i praha čokolade za kuhanje. Vozač kamiona bugarskih registracija nije ozlijeđen, policiji je rekao da je primijetio vatru na zadnjem dijelu poluprikolice kod kotača.

Nažalost malo se što moglo učiniti i vatra je progutala kamion i većinu sadržaj kojeg je prevozio.Čitatelj koji je prolazio nakon požara ispričao je kako je vidio tek policiju i kako se još dimilo iz kamiona.

“Promet je na dionici A3 na 221 kilometra autoceste, kod mjesta Bukovlje, u cijelost bio zatvoren od 00.40 do 1.40 sati. Očevid će biti nastavljen u četvrtak prije podne”, rekao je Damir Brezić, djelatnik za odnose s javnošću PU Brodsko posavske, piše 24 sata 

Komentari