POTVRĐENO: Andrija Jarak novi je član RTL-a

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nakon što je večeras odjeknula vijest da Andrija Jarak napušta Novu TV, maloprije je objavljeno da prelazi na RTL. Vijest je potvrdio sam RTL.

“Naša kompanija s ponosom najavljuje kako je gospodin Andrija Jarak novi član našeg tima! Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme”, objavila je kompanija na svom portalu.

Dakle, zasad još uvijek nije poznato što će poznati reporter konkretno raditi.

Nakon 17 godina završilo je moje putovanje
Da odlazi s Nove, potvrdio je nešto ranije danas sam Jarak. “Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove”, poručio je, a prenio Dnevnik.hr.


Vijest je komentirala i Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV. “Andrija Jarak obilježio je jednu eru Informativnog programa Nove TV, kao dio ekipe koja ga je stvarala. 17 godina stalno na terenu. Dragi kolega, reporter od kojeg su učile generacije. Svi zajednički projekti i svaki dan koji smo odradili zajedno našem timu su vrijedna uspomena i ponos. I danas, kada nam se profesionalni putevi razilaze, ostat ćemo kolege, prijatelji koji Andriji žele puno sreće u nastavku karijere, prenosi telegram.hr.

 

Komentari