POTRES U DOMOVINSKOM POKRETU Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a

Miroslav Škoro/Davor Puklavec/PIXSELL

Predsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Milan Vrkljan i neovisna zastupnica Karolina Vidović Krišto u utorak su objavili kako napuštaju Domovinski pokret i Klub zastupnika te stranke. 

U napisu na društvenim mrežama kojeg potpisuju Vrkljan i Krišto piše kako su zbog djelovanja duboke države napustili DP i njegov klub zastupnika. Vrkljan je dodao kako je i ranije upozoravao na mnoge probleme te kako su Vidović Krišto i on već nekoliko mjeseci izloženi različitim pritiscima i spletkarenjima unutar Domovinskog pokreta kako bi ih se ušutkalo i spriječilo u političkom radu. 

Domovinski pokret im je ubrzo odgovorio također preko društvenih mreža u kojem navode kako će Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit funkcionirati s deset članova na ostvarenju ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga.

“Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP, a Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao”, napisali su.



Dodali su kako se nadajuo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a.

“Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti”, napisali su na Facebooku.

Komentari