Potraga za Jadrankom Skender obavijena velom tajne; MORH dao jako kratak odgovor

Portal Otvoreno.hr u četvrtak je objavio novi tekst o nestaloj Jadranki Skender, pripadnici Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga, koja je 4. prosinca otišla iz svog stana i od tada joj se izgubio svaki trag. Željeli smo saznati kako napreduje potraga za njom, ali baš i nismo dobili mnogo novih informacija.

I dok su nam u četvrtak iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) kronološki ponovili tijek potrage od njezina nestanka nadalje, odgovore iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske dobili smo danas, u petak.

VOJNIKINJA NESTALA BEZ TRAGA Tražili je vojska, dronovi, plovila… Jesu li u potrazi angažirana i iskorištena baš sva sredstva?



Iz MORH-a nisu rapoloženi za davanje izjava

Ipak, ne možemo se pohvaliti nekim velikim vijestima, jer ih zapravo i nema, a cijela potraga je i dalje obavijena “velom tajne” i, još uvijek, nije poznato kako napreduje istraga i što se sve poduzima kako bi se pronašla Jadranka Skender.

Odgovor iz MORH-a upućen portalu Otvoreno.hr objavljujemo u cijelosti: “Vezano za vaš upit možemo vas izvjestiti da je obitelj prijavila nestanak imenovane nadležnoj Policijskoj postaji PU Zagrebačke koja poduzima određene mjere i radnje u cilju njezinog pronalaska. Vezano za navedeno u postupanje je uključena i Vojna policija koja poduzima mjere i radnje iz svojih nadležnosti”.

Komentari