Potpuni kolaps na zagrebačkim cestama: Kolone su kilometarske, a evo i zašto

Pixell

Na najvećim prometnicama u gradu su se stvorile ogromne gužve. Iako je na prometnicama u Zagrebu gužva česta pojava, današnja gužva je posebno velika i to zato što se održava 46. INA Delta rally.

“U petak, 25. rujna, u 16:15 sati, otvoreni izložbeni prostor kod paviljona 15 Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić označit će početak 46. INA Delta rallyja.

Utrke se održavaju od 24. do 26. rujna, a organizira ih Auto klub INA Delta u suorganizaciji s Gradom Zagrebom i tvrtkom INA, koja je generalni pokrovitelj. Napominjemo kako će Avenija biti zatvorena stoga se ulazi iz smjera Kajzerice iz Anthalove ulice, ulaz Sjever, kraj ROTO prometa”, priopćili su iz Grada.

Promet je blokiran zbog Ina Delta Rallyja

Na stranicama Grada je objavljeno kako će promet danas biti blokiran sve do ponoći zbog rallyja, a slična obavijest stoji i na stranicama Rallyja. Objavljeni su i obilazni pravci.



Ogromne gužve pokazuje i Google Maps

Na Google Mapsu najbolje se vidi kakve su gužve nastale diljem grada zbog ove blokade.

Podsjetimo, i kako se zbog radova koji se odvijaju na Mostu mladosti stvara posebna gužva koju dodatno pojačava ova blokada. Promet je danas dakle preusmjeren baš preko Mosta na kojemu je prometna samo jedna traka.

Komentari