POSLJEDNJE ZBOGOM MATEJU PERIŠU Ispraćen uz pjesmu “Moj lipi anđele” i bijele ruže

Foto: Facebook

Matej Periš sahranjen je na groblju Lovrinac u njegovom rodnom Splitu. Obitelj i prijatelji ispratili su na vječni počinak prerano preminulog Splićanina. Matej je ispraćen uz pjesmu Olivera Dragojevića “Moj lipi anđele” uz bijele ruže. Porodica tragično nastradalog Mateja Periša prva je stigla u kapelu gdje je primala saučešće od onih koji su došli da ga isprate.

I dok je sprovod održan u krugu najbližih, što je zamolio i njegov otac Nenad Periš, Matejevi prijatelji, poznanici i kolege, kao i građani Splita, u ponedjeljak predvečer nakon zalaska sunca planiraju se oprostiti od Mateja uz bengalke, prigodne poruke, špalir s brodicama. Plan je da zatrube i trajekti koji se u to vrijeme nađu u Trajektnoj luci. Na taj način od stradalog mladića moći će se oprostiti i ostali Splićani.

“Osjetili smo da to trebamo napraviti, a sigurni smo da bi i on to volio nakon tisuća i tisuća poruka i lijepih riječi koje su mu na društvenim mrežama ostavljali njegovi Splićani, kao i građani diljem zemalja regije. Svatko tko želi neka dođe u grad. Želimo ga dostojanstveno ispratiti, u nadi da će zauvijek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i ljepšeg mjesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželjeti mogli. Nitko od nas nikad ga neće zaboraviti”, rekao je jedan od prijatelja Mateja Periša za Slobodnu Dalmaciju.

 Komentari