POMOZIMO PALČIĆIMA Dresovi Nedveda, Owena, Ronaldinha, Ronalda na aukciji za pomoć Petrovoj bolnici

Facebook

Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” i Udruga “Dinamo to smo mi” pokrenuli su veliku akciju prikupljanja donacija za nabavu medicinske opreme za Zavod za neonatologiju koji je teško oštećen u nedavnom potresu.

U Facebook grupi je u tijeku aukcija na kojoj su vrijedne sportske stvari, a cilj humanitarne akcije je skupiti četiri milijuna kuna za inkubatore, respiratore i monitore kako bi bebe imale odgovarajuću skrb u Petrovoj bolnici.

Prikupljanju donacija pridružila se i bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić. U objavi u grupi ‘Vratimo Palčiće u Petrovu’ objavila je kako nudi zanimljiv dres.

Bivša ministrica sudjeluje u humanitarnoj tomboli za ‘Palčiće’. Ponudila atraktivni dres potpisan od osvajača zlatne lopte Cristiana Ronalda i Luke Modrića



Jedna djevojka na aukciju je stavila dres pokojnog vratara Dinama Ivana Turine, a posebno je srca razgalio maleni junak koji je na aukciju stavio loptu potpisanu od strane velikana Manchester Uniteda Ryana Gigssa. Maleni Ante je na aukciju stavio svoju nogometnu loptu koju mu je nogometni velikan potpisao prilikom posjeta Udruzi za Down sindrom Zagreb. Ante je stavio početnu cijenu od 200 kuna, a njegova nesebična gesta oduševila je članove grupe koji uplaćuju noavc, ali i traže da vlasnik lopte ostane dječak velikog srca.

“Za Antinu loptu bilo je ukupno 363 uplate i za sada je UPLAĆENO 122.558 kuna. S obzirom da uplate još sjedaju sigurna sam već sada da će na donacijskoj pločici jednog intenzivnog inkubatora stajati DONACIJA ANTINA LOPTA da nas sve podsjeća da smo se ujedinili u nešto što svijet nikada vidio nije”, napisala je predsjednica kluba roditelja Palčići Željka Vučko u ponedjeljak rano poslijepodne, prenosi Zagreb.info.

Doniraju nogometni klubovi, navijači, razne udruge i sve je veći broj onih koji se uključuju u hvale vrijednu akciju u kojoj je prikupljeno već više od milijun kuna. Akcija se proširuje na organiziranje online kvizova, igara i slično…

Ako se želite uključiti, broj IBAN računa u akciji Vratimo Palčiće u Petrovu je HR3324070001500333088

Komentari