Poljski navijači pod pratnom policije napustili Hrvatsku, oštećeni ugostiteljski objekti i automobili

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Policija je objavila da su gostujući navijači pod pratnjom policije napustili Hrvatsku te da su u tijeku daljnja kriminalistička istraživanja su u tijeku.

U utorak navečer se oko 21.30 u zagrebačkoj Dubravi dogodila tučnjava gostujućih i domaćih navijača. Policija je promptno reagirala, te je spriječila napade među samim navijačima i na eventualne napade na policijske službenike.

Policija je uporabila sredstva prisile, te se zadržala i na mjestu događaja u Dankovečkoj ulici na području zagrebačke Dubrave.

“Time su se spriječili postojeći sukobi, ali i izbijanje eventualno novih sukoba navijačkih skupina”, dodala je glasnogovornica policije.



Oštećeno pet ugostiteljskih objekata i tri automobila

“Što se tiče ozlijeđenih osoba, takve informacije za sada nemamo, jer je još uvijek kriminalističko istraživanje u tijeku”, dodala je.

Oštećeno je pet ugostiteljskih objekata, od toga četiri u Dankovečkoj ulici, te jedan ugostiteljski objekt u ulici Dubrava. Oštećena su i tri automobila, dva modela Golf zagrebačkih registracijskih oznaka, te jedan automobil marke Audi njemačkih registracijskih oznaka.

Komentari