‘Politička sumaglica nacionalnog Stožera civilne zaštite’

Privatni album

Politička sumaglica Nacionalnog stožera civilne zaštite očit je obrazac ponašanja koji se provlači od samih početaka korona pandemije i to Plenković ne misli mijenjati, iako se narušava zaštita zdravlja hrvatskih građanki i građana, poručili su Laburisti.

U trenutku HDZ-ove kampanje brojke zaraženih smišljeno su rasle kako bi se ciljano zastrašio dio biračkog tijela. Otvorile su se granice prema BiH kako bi se osiguralo HDZ-ovom glasačkom tijelu izlazak na birališta u Hrvatskoj, a mjere su pooštrene i brojke zaraženih su buknule iza izbora, nakon HDZ-ovog izbornog korona party-ja, komentirao je David Bregovac, predsjednik Laburista.

“HDZ-ovi članovi nacionalnog Stožera civilne zaštite prodaju nam maglu, ciljano manipuliraju podacima i mjerama kako bi zaštitili interese stranke. Obzirom na obrazac ponašanja članova HDZ-ovog stožera, možemo, očekivati daljnje pooštravanje mjera, kao i veći broj zaraženih jer će trebati obraniti loše pokazatelje turističke sezone u rujnu.“ – naglasio je Bregovac.

Dodao je kako se sad priprema taktika prezentacije rada sadašnje i buduće Vlade koja kroz nacionalni Stožer brani svoje privatne interese. Istaknuo je kako je nužna smjena HDZ-ovih članova nacionalnog SCŽ jer je nedopustivo da se hrvatske građanke i građane naziva bioteroristima i glupima jer se ne pridržavaju mjera, koje ionako ne poštuju prvi, tehnički ministri, Beroš i Božinović, a još manje Plenković. Zdravlje građana i ekonomska opstojnost su prioriteti, a ne boje HDZ-a, rekao je.



“Stožer s ovim članovima koji donosi kontradiktorne i nesuvisle mjere ne može osigurati zdravstvenu sigurnost građana, a još manje ekonomsku opstojnost kad se mjere kroje ovisno o stranačkoj iskaznici, a ne prema stvarnom zdravstvenom stanju. Pa su zato danas maske prijeko potrebne, a prije tri mjeseca nisu bile jer ih tehnički ministar Beroš nije mogao osigurati za zaštitu hrvatskih građanki i građana.“ – zaključio je Bregovac.

Komentari