Policijskim gliserom s Hvara u Split prevezen muškarac koji je pao na nož

Tridesetpetogodišnji muškarac koji se u nedjelju ujutro u Jelsi na Hvaru ozlijedio prilikom pada na nož, zajedno s liječničkim osobljem policijskim je gliserom prevezen u splitsku bolnicu, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

Policija navodi da su jutros u 9,45 sati djelatnici jelšanske Hitne medicinske pomoći zatražili  medicinski prijevoz pacijenta iz Jelse u Split.  Odmah po dojavi, prema otoku Hvaru su krenuli policajci Postaje pomorske policije Split, službenim plovilom „Josip Jović“, a oko 11 sati u Starom Gradu preuzeli su 35-godišnjeg pacijenta i liječničko osoblje.
Po dolasku u Split, pacijent je uz pomoć policijskih službenika i medicinskog osoblja prevezen vozilom Hitne pomoći u splitsku bolnicu.

“Prethodno, oko 9,15 sati Policijska postaja Hvar je zaprimila dojavu da je liječnička pomoć pružena ozlijeđenom 35-godišnjaku. Prema do sada prikupljenim informacijama, osoba se jutros ozlijedila u obiteljskoj kući, prilikom pada na nož. Do ovog trenutka nisu utvrđeni elementi kaznenog djela”, priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.



Komentari