POLICIJSKA AKCIJA U ŠIBENIKU Član obitelji visokopozicioniranog političara povezan s krađom novaca

Foto: MUP/ilustracija

U nekoliko navrata policija je viđena tijekom ovog tjedna u užem centru Šibenika te se pretražuju stanovi i do sada je privedeno više osoba.

No, policija ne želi otkrivati detalje o ovoj akciji, a potvrđeno je tek da je akcija u tijeku. Glasnogovornica Marica Kosor rekla je da će s detaljima izaći u javnost po dovršetku istrage.

Redakciji Šibenik IN-a, javio se otac jedne od uhićenih osoba koji je ispričao kako mu je desetak interventnih policajaca pretreslo stan nakon čega je uhićen njegov 20- godišnji sin, a policija mu je, iz zasad nepoznatih razloga, oduzela motocikl koji je nedavno kupio.

Uhićeni mladić nije jedini uhićeni, već je u sve umiješano više osoba, a među njima je i član obitelji visokopozicioniranog šibenskog političara kojeg je Šibenik IN kontaktirao te je rekao da neće komentirati slučaj.



Ukradeni novac nestao je iz doma dotičnog političara te je prema svemu sudeći tim novcem kupljen motocikl kojeg je policija zaplijenila, dozanaje Šibenik IN.

“Tražili su nekakav novac, ali ništa nisu našli. Navodno je moj sin kupio motor od ukradenog novca. I to novca kojega nije on ukrao”, rekao je otac uhićenog 20-godišnjaka.

Istragom je obuhvaćeno ukupno tridesetak osoba, a još nema podataka koliko ih je do sada ukupno uhićeno, piše Šibenik IN.

Komentari