Policija traga za počiniteljem oštećenja vjerskog objekta u Zagrebu

policija

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatog muškarca za kojega pretpostavlja da raspolaže saznanjima o oštećenju vjerskog objekta u Gavellinoj ulici u Zagrebu te poziva građane da obavijeste policijsku postaju ako raspolažu informacijama o toj osobi.

U ponedjeljak, 23. ožujka, oko 22 sata u Zagrebu u Gavellinoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo ‘oštećenje tuđe stvari’ na štetu vjerskog objekta, navodi PU zagrebačka.

Na objavljenim fotografijama je muškarac za kojega policija pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

policija

Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 centimetara, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima.



Policija poziva građane, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave policiji na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]

Napominje da informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Komentari