Policija privela muškarca kojeg dovodi u vezu s ubojstvom u Malom Lošinju

Tomislav Kristo / CROPIX

Iz PU primorsko-goranske oglasili su se o ubojstvu 16-godišnje djevojke u Malom Lošinju.

“Danas, 14. veljače u jutarnjim satima policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi mlađe životne dobi u Malom Lošinju. Djelatnici Hitne medicinske pomoći Mali Lošinj ozlijeđenoj su pružili potrebnu medicinsku pomoć, ali je nažalost preminula. Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid, kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci.

Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti, a nedugo nakon dojave policija je u službene prostorije privela mušku osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti smrti djevojke”, priopćila je PU primorsko – goranska.

Podsjetimo, šesnaestogodišnja djevojka pronađena je mrtva.

Neslužbeno se doznaje da je susjed upao u kuću kad se djevojčica spremala za školu. Njena majka je u tom trenutku ispijala kavu. Muškarac je nasrnuo na ženu, a djevojčica je stala u obranu majke kad ju je muškarac ubo nožem.

U tijeku je policijski očevid, a policija provodi kriminalističko istraživanje nad više ljudi.

Iz PU doznalo se  kako je u prostorije policijske postaje Mali Lošinj doveden muškarac na obavijesni razgovor. Za sada nije osumnjičen za ubojstvo niti je uhićen, ali se pretpostavlja da ima saznanja o kaznenom djelu.

MALI LOŠINJ Ubio djevojčicu: Upao u kuću, nasrnuo na majku

 

Komentari