Policija na A1 kod Draganića pronašla 200 kilograma marihuane

PU Karlovačka

Policija je u subotu na odmorištu autoceste A1 u Draganiću zaustavila kombi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak. Pregledom unutrašnjosti vozila uočeno je više torbi s marihuanom.

Daljnje postupanje preuzeli su policijski službenici Policijske postaje Karlovac koji su temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršili pretragu vozila kojom prilikom je u više torbi pronađeno više paketa s ukupno 199,2 kilograma marihuane, a za koju se sumnja da je bila namijenjena neovlaštenoj prodaji ili neovlaštenom stavljanju u promet.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvo.

U ovoj godini ovo je najveća pojedinačna zapljena te vrste droge na karlovačkom području, a ujedno ovo je još jedan u nizu rezultata aktivnosti policije koje se provode s ciljem podizanja razine sigurnosti i sprečavanja nezakonitih radnji.



Komentari