Policija kazneno prijavila Željka Keruma zbog prijetnje Bojanu Ivoševiću

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Splitska policija dovršila je danas kriminalističko istraživanje nad Željkom Kerumom. Sumnjiče ga da je prije dva dana putem SMS poruke uputio prijetnju Bojanu Ivoševiću, glasnogovorniku Dnevne doze splitskog nereda.

Ivošević je ispitan u policiji jučer. Kazao je kako je prijetnju shvatio ozbiljno. Kerum je, pak, ispitan danas čime je zaključeno krim istraživanje.

Policija je protiv njega redovnim putem podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu za kazneno djelo prijetnje iz članka 139. stavka 2. Kaznenog zakona, potvrđeno je za Dalmatinski portal u PU splitsko-dalmatinskoj. Za ovo kazneno djelo zapriječena je kazna zatvora do tri godine.

Kerum je nervozno reagirao vidjevši intervju s Ivoševićem na Dalmatinskom portalu. Zasmetalo mu je što ga je splitski aktivist okarakterizirao zloćudnim tumorom grada Splita. U SMS poruci, koju je objavio Dalmatinski portal, zaprijetio je Ivoševiću čupanjem gučka, tj. grkljana ako ga još jednom spomene. U policiji su stvar shvatili vrlo ozbiljno te su odlučili sve ispitati.



Kerum zaprijetio Ivoševiću: Spomeni me još jednom, iščupat ću ti grkljan!

Komentari