Pojavile se nove snimke nestalog Mateja, oglasio se i njegov prijatelj

Foto: Nestali.hr

Srpski mediji tvrde da se u utorak na društvenim mrežama pojavila zumirana snimka Mateja Periše sa Savske promenade između dva mosta, na kojoj se vidi kako silazi niz stepenice.

Potraga za nestalim Spličaninom traje 13. dan, a još nema službene potvrde da je na novoj snimci zaista Matej.

Kurir navodi da se na njoj nalazi još jedna osoba i onda se snimka prekida. Portal ujedno navodi da se na “ovom zumiranom dijelu navodno vidi i da Mateja netko tuče nakon što je sišao niz stepenice”. Snimku pogledajte OVDJE.

Nešto kasnije ista osoba na Instagramu je podijelila usporenu snimku na kojoj se “vidi kako Mateja” nitko ne tuče. Jasno je da sve dok nema službene potvrde, sve je ovo na razini spekulacija.



Pojavila se još jedna snimka koja prikazuje mladića kako trči Karađorđevom ulicom prema Brankovom mostu. Slična je snimka objavljena prije nekoliko dana, samo iz drugog kuta. Na snimci mladić trči laganim ritmom.

https://youtu.be/YkI-NM0BsJI

Srpski Blic piše kako im se mailom obratio jedan od prijatelja koji su bili u Beogradu s nestalim Matejem Perišom.

“Trenutno prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje – ono je započelo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavilo se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije koje svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju…”, prenosi Blic.

Kaže da otkako je počela potraga za njihovim prijateljem, on i ostali Matejevi prijatelji dobivaju poruke neprimjerenog sadržaja.

“Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimjerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao glavna priča”, napisao je mladić. Mladić je istakao da se on i ostali prijatelji trude biti “maksimalna podrška Matejevoj obitelji i istražnim tijelima koji rade na njegovom pronalasku”.

Zaključio je i kako je uvjeren da Matej biti pronađen.

Podsjetimo, mladić je nestao u noći s 30. na 31. prosinca i otada mu se gubi svaki trag. Pretražuje se kopno, Sava, Dunav, koriste se dronovi, termovizijske kamere, ali rezultata za sada nema.

 

Komentari