PODSJETNIK ZA “ZABORAVNE” I LICEMJERNE! HDZ podsjetio na privođenje zbog vrijeđanja Milanovića 2013.

Nakon što su na području Zadra privedena dvojica muškaraca zbog komentara ispod članka o najavi posjeta predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, što je izazvalo niz negativnih reakcija, o svemu se oglasio i HDZ.

Policija je objavila kako je provedeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 71 i 49 godina zbog članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Kako se navodi u priopćenju, obojica su 20. siječnja ispod članka na jednom zadarskom portalu o najavi posjeta Plenkovića Maslenici objavili komentare uvredljivog i omalovažavajućeg sadržaja.

https://www.facebook.com/HDZ1989/posts/494287672051651

U objavi na Facebooku pod naslovom “Podsjetnik za ‘zaboravne’ & licemjerne!” iz HDZ-a prozvali su oporbene saborske zastupnice Mirelu Ahmetović (SDP) i Anku Mrak Taritaš (GLAS) te objavili vijest o privođenju osobe zbog vrijeđanja tadašnjeg SDP-ovog premijera Zorana Milanovića 2013. godine, prenosi HRT.



– SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja & lažljivosti. Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. U lažnim se optužbama komesarki priključila i čelnica “utjecajnog” GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica. Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog „znamenitog“ mandata. Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni!, stoji u objavi na HDZ-ovoj Facebook-stranici.

 

 

 

 

 

Komentari