Pljačkaši iz Trogira uhićeni u Trpnju: Radi se o bračnom paru iz Rumunjske

Nedavno se pojavila snimka gdje tada nepoznati, a srećom sada poznati, pljačkaši kradu iz mjenjačnice u Trogiru. Radi se o bračnom paru iz Rumunjske, a uhvaćeni su u Trpnju.

Snimka nadzorne kamere koju su nedavno podijelili vlasnici mjenjačnice u Trogiru kako bi uhvatili drske pljačkaše razbjesnila je čitatelje diljem Hrvatske. Snimka prikazuje muškarca i ženu koji su iz objekta otuđili strani novac u vrijednosti nešto većoj od 32 tisuće kuna.

Naime, 34-godišnjakinja je ušla u mjenjačnicu i zatražila promjenu 50 eura u kune, a potom pozvala djelatnicu da joj pomogne s izborom vina u drugom dijelu poslovnog prostora, kako bi joj odvratila pažnju.

Za to je vrijeme 43-godišnjak prišao blagajni i otuđio novac, nakon čega su se udaljili. Odmah po primljenoj dojavi krađe pokrenuto je kriminalističko istraživanje i raspisana potraga za počiniteljima.



Pronađeni su u nedjelju u večernjim satima u mjestu Trpanj, gdje su ih zamijetili i uhitili policijski službenici. Par iz Rumunjske pridveden je u Policijsku postaju Trogir, gdje je dovršeno kriminalističko istraživanje. Uz kaznenu prijavu zbog krađe predani su pritvorskom nadzorniku, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari