Plenković: Za Stiera ima mjesta u HDZ-u i nakon što ne pobijedi na izborima

Ranko Suvar / CROPIX

Aktualni predsjednik HDZ-a i pretendent za novi mandat Andrej Plenković predao je potpise za kandidaturu na untarstranačkim izborima. Zahvalio se svima iz tima koji su radili na prikupljanju potpisa, a u kampanji će voditi računa da članovima i članicama predstave program koji je dobar za HDZ i Hrvatsku jer je riječ o platformi i za predstojeće parlamentarne izbore.

Otkrio je da su za Olega Butkovića prikupili 36.390 potpisa, za Zdravku Bušić 33.256, Branka Bačića 33.442, Ivana Anušića 35.115, Tomu Medveda 38.9090 i za njega osobno 45.792 potpisa.

“Idemo s time da na izborima pobijedimo kao tim. Što se tiče svih članica i članova, poštujemo tuđe mišljenje, drugačiji stav i nakon izbora trebamo biti jedinstveni”, rekao je.

Za kampanju kaže da novinari mogu pratiti tko što govori i da je njegov pristup afirmativan i pozitivan, a ako bude napada da će odgovoriti, ali u granicama u kojima će to biti korisno za HDZ, a ne štetno.



“Za Davora Ivu Stiera ima mjesta u HDZ-u i nakon što ne pobijedi na ovim izborima”, odgovorio je na pitanje što ako netko iz suprotnog tima osvoji neka od potpredsjedničkih mjesta na unutarstranačkim izborima, rekao je Plenković za N1.

Komentari