Plenković potvrdio da u Vukovar ide i Boris Milošević. Evo koji ministri idu u Škabrnju

U Vukovar 18. studenoga na obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, ići će šest članova Vlade, premijer i pet ministara. Kolona sjećanja održat će se unutar postavljenog epidemiološkog okvira. Preporuka je da u Koloni ne bude više od 500 ljudi.

U Vukovaru na taj dan ne očekuje velik broj ljudi, ugostiteljski objekti radit će ograničeno, neće biti organiziranih dolazaka, a covid redari pazit će na pridržavanje epidemioloških mjere.

Kolona sjećanja održat će se unutar postavljenog epidemiološkog okvira. Preporuka je da u Koloni ne bude više od 500 ljudi.

“U Vukovaru će uz mene biti potpredsjednici Vlade Tomo Medved i Boris Milošević te ministri Mario Banožić, ministrica Tramišak i ministar Aladrović. U Škabrnju ide ministar Grlić, mnistrica Vučković i Ivan Malenica”, rekao je Andrej Plenković.



O dolasku Pupovca i Milanovića

“G. Pupovac s drugim predstavnicima SDSS-a uobičajeno dolazi u Vukovar dan ranije. Predlažem da on i drugi predsatavnici SDSS-a sami kažu o tome. Koliko znam, sutra će biti tamo”, dodao je i rekao: “Mislim da je to jako važna poruka, na tragu naše politike pomirbe, gledannja u budućnost i suživota. S obilježavanjima koja su krenula dolaskom Borisa Miloševića u Knin i dalje zaokružujemo geste koje su važne i bitne za Hrvatsku u četvrtom desetljeću njezine demokracije”, rekao je Plenković podsjetivši da je to postao neradni dan zahvaljujući njegovoj Vladi.

O dolasku predsjednika države Zorana Milanovića u Vukovar rekao je: “Nemam informacija, očekujem da ta pitanja postavljate Uredu predsjednika. Ne znam hoće li doći.”

Komentari