Plenković: Moram odgovarati Milanoviću da ne ispadne da imamo političku naciju eunuha…

U središnjici HDZ-a održana je konferencija za novinare na kojoj govore nositelj liste HDZ-a za Gradsku skupštinu Grada Zagreba Mislav Herman i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović. Konferenciji je prisustvovao i predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković.

Novinari su Plenkovića upitali i o odnosu s predsjednikom Zoranom Milanovićem.

“Trebali ste napraviti kompilaciju Milanovićevih uvreda svima…. Ako imate nekoga tko u dokolici sipa salve uvreda na osobnoj razini i na taj način ostavi dojam da je to nešto normalno – ovako se normalni ljudi ne ponašaju – onda imam odgovornost odgovoriti na to jer ćemo inače ušutkati cijelu naciju. Nije to prepucavanje. Jučer plače da ne smijemo napisati priopćenje o citatima gospođe Đurđević, a onda ušutkava. Mi odgovaramo primjereno onome što čujemo i kako nas se napada. Ja jednostavno nemam drugog izbora nego u fušu odgovarati, da ne bi ispalo da imamo političku naciju kukavica, eunuha i ušutkanih jadničaka. To je vrlo važno”, odgovorio je premijer.

Plenković kaže da je jasno vidljivo da Milanović pomaže SDP-u u kampanji. “Neka, što više on pomaže njima, to je Grbin nevidljiviji”, rekao je.



“Mi imamo svoj posao, mi ćemo svoj posao raditi i dalje, a to je da u Hrvatskoj svi imaju plaću, u Hrvatskoj imamo više osiguranika nego lani i 2018. Ovo što ja radim u fušu je politički sport, moj glavni posao je ovo što je važno, gospodarski rast, zaposlenost, covid dodatak za umirovljenike, povrat poreza za mlade…”, dodao je Plenković, prenosi N1.

Komentari