Plenković: Grabar-Kitarović ima najbolji program, Glavaš je pogriješio što je potpis dao Milanoviću 

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i HDZ-ova kandidatkinja družila se s građanima i nije davala izjave za medije, a predsjednik Vlade Andrej Plenković novinarima je rekao da su reakcije građana na njezinu kandidaturu vrlo pozitivne.

“Drago mi je da je predsjednica Grabar-Kitarović već tijekom jučerašnjeg dana prikupila potrebnih 10.000 potpisa. Vidjeli ste sjajnu atmosferu tijekom njezina posjeta Zadru. To se nastavilo i danas ovdje u središtu Zagreba na Cvjetnom trgu. Ona je u dobroj formi, ima najbolji program i iskustvo za razliku od konkurenata”, naglasio je.

“Mislim da predstavlja i ozbiljan i pouzdan smjer budućnosti Hrvatske na temelju postignuća koja je  napravila do sada”, izjavio je Plenković nakon što je svojim potpisom podržao kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović za novi predsjednički mandat.

Glavaš je pogriješio što je potpis dao Milanoviću 

Novinare je zanimalo i je li ga iznenadilo što je koalicijski partner i predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš svoj potpis danas u Osijeku dao kandidatu SDP-a Zoranu Milanoviću.



“Nisam to znao, ali dosta je pogriješio. Pitat ću ga na idućem koalicijskom sastanku”, rekao je Plenković.

Podsjetimo, predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš u subotu je u Osijeku potpisom podržao predsjedničku kandidaturu SDP-ovog kandidata Milanovića te izjavio kako to “nije potpis za SDP ni za približavanje SDP-u nego potpis za Zorana Milanovića kao kandidata za predsjednika Republike”, a da će članovi HDSSB-a sami odlučiti kome će dati svoju potporu.

Komentari