Pijani vozač kamionom probio ogradu: Auti mu ispadali po autocesti

24sata

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče bila je zatvorena dionica između čvorova Zadar I i Zadar II u smjeru Zagreba.

“U sudaru je sudjelovalo teretno vozilo koje je prevozilo druge automobile. Neki su ispali na autocestu i završili na suprotnoj strani autoceste. Sve je bilo zatvoreno. Ostaci auta su bili i 100 metara od mjesta sudara. Neki su vozači odlučili voziti unatrag do izlaza da se maknu s autoceste – rekao je čitatelj za 24sata.

Zadarska policija rekla nam je da nitko nije ozlijeđen.

“Sinoć oko 23.40, između Zadar 1 i Zadar 2, državljanin BiH prevozio je osobna vozila na kamionu i prikolici iz smjera sjevera u smjeru juga. U jednom trenutku je izgubio nadzor nad vozilom te je probio zaštitnu ogradu i prešao na drugu stranu autoceste te je u njega udarilo osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka. Četiri auta koje je prevozio su ispala s kamiona. Imao je 0,84 promila alkohola. Nitko nije ozlijeđen, a nastala je velika materijalna šteta. Promet je otvoren u 5.25 u smjeru juga, a u smjeru sjevera tek u jutros nešto prije 10 sati”, rekli su iz zadarske policije, a prenose 24sata.



Komentari