Pijani suvozač kod Koprivnice ometao pijanog vozača pa iskočio iz jurećeg auta

Ilustracija

Jedan muškarac pijan je iskočio iz jurećeg automobila, objavila je policija. Incident se dogodio na cesti kod mjesta Štaglinac, nedaleko od Koprivnice. Muškarac je iskočio iz automobila nakon što je pijan ometao vozača koji ga je vozio.

“U petak, 28. veljače, oko 9.40 sati, u Koprivnici 37 – godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,39 promila, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola istekla osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake krećući se zaobilaznom cestom u smjeru Štaglinca”, objavila je policija.

“Na prednjem sjedalu vozila nalazio se 38 – godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,63 promila, koji nije koristio sigurnosni pojas te je ometao vozača u vožnji. U jednom trenutku suvozač je otvorio svoja vrata i u vožnji iskočio iz vozila u desni odvodni kanal. Vozač je putnika prevezao u Opću bolnicu Koprivnica gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede. Protiv vozača i suvozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti”, objavila je policija, a prenosi Index.



Komentari