Petek: Niti vagoni luga Bandića neće oprati od nerada i neodgovornog upravljanja Zagrebom

Tomislav Kristo / CROPIX

Predsjednik Kluba nezavisnih zastupnika u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Renato Petek u objavi na svom Facebook profilu osvrnuo se na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i njegovo upravljanje glavnim gradom Hrvatske. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Zločesti Google: Fendi maska za 190 eura.

Jučer sam igrom slučaja bio prisutan na pressici u Markuševcu gdje je gradonačelniku iz jeftine maske ispao nos. Dođem doma i čitam na društvenim mrežama kako mnogi komentiraju kako je nepravilno nosio masku. Otvorim komp da pročitam vijesti na portalima, kad se otvori oglas za maske, koje sam, kao i mnogi građani tražio pretražujući internet nekoliko dana.

No oglas nije nudio bilo kakve, već Fendi maskice! Google već zna kad pratiš kaj (ne)radi Bandić + maske da je sljedeće sto treba ponuditi je Fendi, Bandićeva omiljena marka. Zločesti Google! Kako su te maske u Italiji rasprodane, nadam se da je Bandić preko svojih veza u Rimu već nabavio dovoljnu količinu maskica koje vjerojatno nosi samo unutar svojih brojnih stanova, od kojih niti jedan nije stradao u potresu. Zna on koje posljedice tijekom potresa mogu nastati u Zagrebu, pa je kolektirao stanove isključivo izgrađene u nedavno izgrađenim zgradama koji su radili kumovi, često na bivšem gradskom zemljištu. Naravno, svi su stanovi opremenljeni dovoljnom količinama luga za pranje ruku.



I NAŠI STRUČNJACI IMAJU PROBLEME S MASKICAMA Bandiću i Krstičeviću treba pokazati kako koristiti maske

Niti vagoni luga Bandića neće oprati od nerada i neodgovornog upravljanja Zagrebom, koji je najviše vidi u krizama poput ovih u kojima smo sada. Nema novca u gradskoj blagajni za pomoć ni građanima ni firmama, ni unesrećenima u potresu. Pare su potrošene na njemu važne stvari i prema prioritetima koji nam danas ne znače ništa, ništa ne pomažu: fontane, parkovi, stupići, zastave itd.

Bez obzira na sve, želim mu dug život, neka se zaštiti Fendi maskicom jer želim da bude svjedokom kako se Zagrebom može upravljati odgovorno i ne samo u koristi uske skupine prijatelja i kumova koji i pod karantenom gradi spomenik domovini i obavljaju zemljani radovi za projekt Zagreb na Savi. Sve to rade kako bi “ispoštovali rokove iz ugovora”, a zapravo će u krizi naplatiti značajan novac iz gradske blagajne za trenutno potpuno nevažne radove.

Želimo hitan rebalans proračuna, zaustavljanje radova i realizaciju svih nepotrebnih projekata u građevini, kulturi, sportu te preusmjeravanje novca na spašavanje građana i radnih mjesta!”

Zločesti Google: Fendi maska za 190 eura.Jučer sam igrom slučaja bio prisutan na pressici u Markuševcu gdje je…

Gepostet von Renato Petek am Dienstag, 24. März 2020

Komentari