PENAVA O PRIVOĐENJU 72-GODIŠNJAKA U ZADRU: Što je sad poruka i kakva je mogla biti druga reakcija djelatnika MUP-a, nego da preduhitre svog premijera i da im se ne dogode packe, nego da istrče ne bi li zadovoljili njegov ego

Foto: Cropix

Privođenje 72-godišnjaka u Zadru, koji je na društvenim mrežama objavio da premijera treba dočekati pokvarenim jajima, u Saboru je komentirao predsjednik Domovinskog pokreta.

Ivan Penava smatra da je to ponovno uvođenje verbalnog delikta i strahovlada kakva se ne pamti od 1991. godine. Ministra Medveda i predsjednika HVIDRA-e Josipa Đakića Domovinski pokret proziva za šutnju i dvostruka mjerila jer se nije usudio stati na stranu branitelja te smatra da je premijer sigurno neizravno utjecao na privođenje.

– On je taj koji neovisnim institucijama, neovisnim stupovima vlasti u Hrvatskoj, a složit ćemo se da bi pravosuđe trebalo to biti, ako već nije, da ne rade dobro svoj posao. Što je sad poruka i kakva je mogla biti druga reakcija djelatnika MUP-a, nego da preduhitre svog premijera i da im se ne dogode packe, nego da istrče ne bi li zadovoljili njegov ego, rekao je Penava.



Komentari