Peđa Grbin: Ja neću objavljivati nikakve fotografije

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin u Rijeci se kratko osvrnuo na komunikaciju državnog vrha – premijera Andreja Plenkovića, predsjednika Zorana Milanovića i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, kao i na ulazak u zemlju bez PCR testa na dan izbora.

Rekao je kako neće komentirati komunikaciju drugih, ali kako neće objavljivati ni takve fotografije (poput Gordana Jandrokovića, op.a.).

“Građani nas biraju takve kakve jesmo. Mi pred ljude izlazimo otvoreni, ovakvi kakvi jesmo. Svačija komunikacija ide njemu na dušu i ljudi su ti koji će procijeniti je li nešto što je izrečeno bilo u redu”, ističe.

Na pitanje odnosi li se to na nekoga od trojice u državnom vrhu posebno, Grbin je rekao da se to odnosi na sve.



“Ono što je najvažnije je iskrenost. Da je ono što govoriš točno. Stil je nešto što će procijeniti građani i birači. Ako je sadržaj iskren, onda je to dobro. Stil, kao što sam rekao, svatko ima svoj”, kazao je Grbin.

Kratko je komentirao i odluku MUP-a da će se na dan izbora moći ulaziti u zemlju bez PCR testa.

“Pod HDZ-om Hrvatska je postala zemlja u kojoj pravila nisu ista za sve. Ta pravila nisu ista kad glasamo, a nisu ista ni kad umiremo. Niti u smrti ne možemo biti jednaki. Neki pogreb moraju ograničiti na obitelj, a neki organiziraju pučko veselje. Kad prekosutra opet budemo imali porast broja zaraženih, onda ćemo se pitati otkud”, rekao je Grbin, prenosi N1.

Komentari