Ozlijeđeni mladić iz Zadra sretan što je uopće živ, napadač još uvijek nepoznat

Foto: Screenshot/Nova TV

Prije osam dana – stravičan događaj u Zadru! 21-godišnjem mladiću netko je oštrim predmetom probio lubanju, a tko je napadač, još uvijek se ne zna.

Mladić je pušten na kućnu njegu, a u potjeru se uključio i mladićev otac koji je grad oblijepio plakatima putem kojih moli ljude za pomoć.

Tvrdi i da policija o svemu šuti i ništa ne poduzima, ali iz policije to negiraju. Kažu: Inspektori rade svoj posao, s 21-godišnjakom zbog težine ozljede nisu odmah mogli razgovarati, a javnost o incidentu nisu obavijestili kako ne bi narušavali kriminalističku istragu.

“Sve radnje su poduzete, one žurne. A daljnje obavljanje radnji, razgovora i poduzimanje drugih dokaznih radnji i dalje je u tijeku kako bi se i donijela sama odluka o klasifikaciji kaznenog djela”, rekla je reporterki Sanji Jurisić Ivana Grbin iz PU zadarske.


Za Dnevnik.hr progovorila je i žrtva. Kaže, sretan je što je uopće živ.

“Jer mi je rekao doktor, da mi je milimetar dublje stavio, kako me ubo, da mi je milimetar dublje stavio, da bi bio kraj. Da me ne bi Bog spasio više”, rekao je Dujo (21).

“Kontam, nekoga će zapeći savjest. Neku djevojku. Nekog dečka. Pa će mi javiti. Na kraju krajeva, netko će vidjeti, ono sto se kaže, pošteni grašanin. Neki novinar. I na kraju je tako i ispalo”, ispričao je svoje motive otac Joško Štefanić.

 

Komentari