Ovako rade trgovine za Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Ilustracija Foto: flickr.com

Većina trgovina u Hrvatskoj na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, koji se prvi put obilježava kao državni praznik, radit će prema nedjeljnom radnom vremenu. Ipak, ima i onih koji će taj dan raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Konzum

Većina trgovina najvećeg domaćeg trgovačkog lanca Konzum u srijedu 18. studenog radit će prema blagdanskom radnom vremenu, dok neke njihove poslovnice na taj dan neće imati otvorena vrata. Detaljno o poslovnicama koje vas zanimaju možete provjeriti OVDJE.

Kaufland

U povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, koji je ujedno i nacionalni praznik, u srijedu, 18. studenog, poslovnica Kauflanda u Vukovaru bit će zatvorena, dok će ostale poslovnice Kauflanda raditi prema radnom vremenu za nedjelju.

Radno vrijeme ostalih poslovnica Kauflanda razlikovat će se od lokacije do lokacije. Kako bi u svakom trenutku bili sigurni kako će raditi njihova najbliža trgovina, kupcima je dostupna pretraga radnog vremena na naslovnoj stranici Kauflanda. Također, radno vrijeme Kauflandovih poslovnica možete provjeriti OVDJE.



Lidl

Poslovnice Lidla radit će po blagdanskom ili uobičajenom radnom vremenu ovisno o lokaciji. Neke poslovnice radit će od 8 do 14 sati, neke od 8 do 18, dok će neke raditi do 20 sati. Poslovnica u Vukovaru 18. studenog neće raditi. Detaljnije pogledajte OVDJE.

Pevex

Pevex je donio odluku vezanu uz rad njegovih centara u srijedu, 18. studenoga 2020. godine, tijekom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Od ukupno 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, radit će 25 centara, ali skraćeno, od 8 do 14 sati. Jedino neće raditi prodajni centar u Vukovaru.

Interspar

Kontaktirali smo i Interspar. Neke poslovnice rade uobičajeno, a neke po blagdanskom radnom vremenu, ovisno o lokaciji.

Komentari