OVAKO JE GOVORIO ŽINIĆ ‘HDZ treba osloboditi svih negativnosti i osloniti se na one koji su pošteni’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

U studenom 2020. godine Ivo Žinić je po treći put izabran za predsjednika županijskog ogranka HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.

U izbornoj kampanji prisjetio se u kakvom je stanju zatekao stranku prije nego što ju je preuzeo pa se posebno pohvalio – “transparentnošću i odgovornim upravljanjem”.

“Dolaskom na čelnu poziciju HDZ-a u Sisačko-moslavačkoj županiji zatekao sam stranku u teškom financijskom stanju, u dugovima i neplaćenim računima, a u četiri godine, transparentnim i odgovornim upravljanjem, konsolidirao sam financije, te sada stranka normalno funkcionira i uredno ispunjava sve svoje financijske obveze.”

Najavio je da će unijeti u stranku živost i dinamiku, zatim uključiti vrhunske stručnjake i znanstvenike u rad HDZ-a, osloboditi stranku svih negativnosti, raditi na učlanjivanju mladih, naročito onih od 18 do 20 godina, svakako voditi brigu o ženama i još više ih uključiti u aktivno vođenje stranke(…) i osloniti se na one koje žele raditi, koji su pošteni, koji ne drže fige u džepu.”Najavio je i lokalne izbore na kojima je – sad je prilično izvjesno – neće sudjelovati. Barem ne kao HDZ-ov kandidat.

“Treći važan cilj koji stavljam pred sve nas je pobjeda na lokalnim i regionalnim izborima: pripremiti kandidate za župana, gradonačelnike i načelnike u našoj Županiji i već sada, nakon unutarstranačkih izbora, krenuti odabirom kandidata koji će biti naši načelnici, gradonačelnici i župan”, najavio je.

Komentari