Otac Mateja Periša komentirao navode o pronađenoj drogi

Foto: Milan Maricic/Pixsell

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem koji je nestao u noći između 30. i 31. prosinca i dalje traje, a sve dežurne službe MUP-a Srbije rade na slučaju. Nenad Periš, otac nestalog mladića, u razgovoru za Nova.rs, govorio je o svim okolnostima koje prate slučaj.

Nestanak 27-godišnjeg Mateja pratile su čudne okolnosti, a gotovo da se svakog dana pojavi neka nova informacija i nada da će slučaj konačno biti riješen.

Periš, inače međunarodni vaterpolo sudac, u razgovoru za Nova.rs osvrnuo se na navode da je kobne večeri u klubu Gotik, gdje je posljednji put viđen njegov sin, izbio sukob.

“Ja mogu reći ono što sam doznao od Matejevih prijatelja, a to je da nikakvih fizičkih sukoba oni nisu vidjeli i imali u lokalu u vremenu kada je nestao. Nisam čitao što se piše, jer su moje informacije isključivo vezane za policijske izvještaje. To je ono što mogu reći”, kaže otac nestalog mladića.



Predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović je izjavio da je policija navodno kod grupe mladića iz Splita pronašla nedopuštene supstance. Matejev otac naglašava da je Matej bio sportaš i da je takav život vodio.

“Svatko tko zna Mateja, znao bi odgovor na ovo pitanje. Matej je, zasigurno, dečko koji je, prije svega, sportaš. On je momak koji je bio u treningu, nije bio pušač. Mlad čovjek koji je imao svoj put, završio je fakultet, bavio se sportom, preko ljeta vozio brodove. To što neki navode, ja sam siguran da on to ne uzima i da to nije posljedica ove tragične situacije. Matej je primjeren mladi čovjek, posvećen svom poslu. Oni su došli u Beograd da proslave i da se zabavljaju. Ako je nešto bilo, to je jedino alkohol”, kaže Periš.

 

Komentari