Ostojić objavio slike bolnice u Mostaru i Zagrebu: Koga bih to trebao prozvati jer je 43 milijuna kuna donacije otišlo bolnici u Mostar

Ranko Ostojić / Zagreb

Na sjednici Vlade održanoj u četvrtak odlučeno je, između ostalog, da će Hrvatska donirati 43 milijuna kuna bolnici u Mostaru. Ta donacija izazvala je brojne reakcije u Hrvatskoj, a mnogi se pitaju kako da su se u Zagrebu nakon potresa skupljale donacije za sanaciju štete, ali ima se dovoljno novca za donacije u susjednu BiH.

Ovu odluku komentirao je i SDP-ov saborski zastupnik, Ranko Ostojić, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Kolege iz HDZ-a su mi prigovorili da se bavim politikanstvom i koristim vlastitu obitelj kada sam prozvao HDZ za grubo zanemarivanje štićenika doma za starije i nemoćne u Splitu što je dovelo do širenje Korona virusa među njima. S obzirom da se radi o HDZ-ovom nestručnom kadru koji je postavljen, začudo, od strane HDZ-a ali eto to nisam smio reći, sad se pitam koga bih to trebao prozvati jer je 43 milijuna kuna donacije danas otišlo bolnici u Mostar. Moram vas podsjetiti i da je Vlada Republike Hrvatske 2019. godine Sveučilišnoj bolnici Mostar isplatila 40 milijuna kuna.

Prema ranije navedenoj logici bit će HDZ ni za to kriv nije.



Na slikama gledate bolnice u Zagrebu nakon potresa i bijelu zgradu Mostarske bolnice.”

Kolege iz HDZ-a su mi prigovorili da se bavim politikanstvom i koristim vlastitu obitelj kada sam prozvao HDZ za grubo…

Gepostet von Ranko Ostojić am Donnerstag, 9. April 2020

Komentari