Osnovan je ogranak Domovinskog pokreta u Bjelovaru, nazočio i Škoro: To je grad s dušom i s hrabrim hrvatskim srcem

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro danas je sudjelovao na osnivačkoj skupštini bjelovarskog ogranka Domovinskog pokreta.

Na osnivačkoj skupštini za predsjednicu bjelovarskog ogranka Domovinskog pokreta izabrana je Dubravka Dragašević, zamjenice predsjednice su Davorka Bačeković – Mitrović i Lana Komljenović, dok je za rizničara izabran Danijel Pintić.

Svi prisutni su zajedno otpjevali neke Škorine pjesme uz pratnju tamburaša.

“Danas sam prisustvovao osnivanju gradskog ogranka Domovinskog pokreta u Bjelovaru. Ovdje sam došao jer je to grad u mojoj izbornoj jedinici, gdje smo ostvarili vrlo dobar rezultat. Ovdje sam bio i jer je Bjelovar grad vrhunskih sportaša, rukometaša, ali grad kulture, filma, glumišta, glazbe. Iznad svega, Bjelovar je grad s dušom i s hrabrim hrvatskim srcem. Hrabri ljudi u Kusonjama su masakrirani, a da nitko za to nije odgovarao. Ne možemo ne spomenuti čuvenu bitku za Barutanu, gdje je živote izgubilo 11 hrvatskih vojnika. To su korijeni suverene države.



Posebno sam ponosan na to što će bjelovarski ogranak voditi tri dame – predsjednica Dubravka Dragašević, magistra ekonomije i bankarica, i potpredsjednice doktorica odgojnih znanosti Davorka Bačeković Mitrović i apsolventica na Kineziološkom fakultetu Lana Komljenović. Čestitam njima, rizničaru Danijelu Pintiću i svim članovima”, napisao je Miroslav Škoro kasnije na Facebooku.

Komentari