‘ONA JE NAŠA, JEL?’ Mišetić brutalno spustio Bakiru: Turković ima stan u Zagrebu koji joj je hrvatski ‘agresor’ odobrio…

Darko Tomaš/Cropix

Poznati hrvatski odvjetnik s američkom adresom Luka Mišetić, koji je između ostalih branio i generala Antu Gotovinu u Haagu, na svom Twitter profilu komentirao je stanje u BiH te povezanost ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković i Hrvatske.

U svojoj objavi istaknuo je: ”Bakire, vaša stranačka kolegica iz SDA i ministrica Bisera Turković ima stan u Zagrebu i hrvatska je državljanka, koji joj je hrvatski ‘agresor’ odobrio nakon što je kao izbjeglica pobjegla kod ‘agresora’ na sigurno. Prema tome, ‘ona je naša’, jel?”.

Reakcija poznatog odvjetnika došla je nakon što je u Domu kulture u Jajcu održan centralni predizborni skup Općinske organizacije Stranke demokratske akcije Jajce, na kojem se članovima i simpatizerima SDA, te građanima Jajca obratio predsjednik SDA i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović.

Tom prigodom Bakir Izetbegović (koji već duže vrijeme kao okosnicu svoje predizborne kampanje za nadolazeće izbore u BiH negira prava i postojanje Hrvata kao posebne etničke zajednice u BiH te njihova prava koja proizlaze iz Daytonskog sporazuma) pred okupljenima prozvao je predsjednika RH Zorana Milanovića.

”Bosanski Hrvati su naš narod, nisu vaš, bez obzira kakve mi s njima imali probleme. Imate puno posla u Hrvatskoj, buja vam fašizam među omladinom. Prvo ostruži fašizam, pa tek onda koristi sapun i parfem”, poručio je Izetbegović, prenosi Direktno.

 

Komentari